Τηλεφωνική επικοινωνία: 2310559764

Oblepikha C-Berrica: Ο πανίσχυρος C-μμαχός μας για άψογη επιδερμίδα

Τελευταία νέα ›

 

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C: Μεταμορφώστε την όψη της επιδερμίδας σας με τη βοήθεια της φύσης.

 

 

Η βιταμίνη C καθίσταται απαραίτητη για τον οργανισμό μας, καθώς διαθέτει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και συμβάλλει στον φυσικό μεταβολισμό της ενέργειας. Συναντάται σε μεγάλο ποσοστό στα λεγόμενα superfoods, των οποίων η κατανάλωση ενδυναμώνει τη δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης. Συγκεκριμένα, μία διατροφή πλούσια στις εν λόγω υπερτροφές (ιπποφαές, μάνγκο, μπρόκολο, κινόα, πιπεριές κ.ά) ή η ενίσχυσή της με αντίστοιχες ουσίες που συμπεριλαμβάνονται σε συμπληρώματα διατροφής, μειώνει το οξειδωτικό στρες και μας προσφέρει ευεξία και λάμψη.

 

Altai Ιπποφαές: Το «θαυματουργό» μούρο από τη Σιβηρία

Μιλώντας για Superfoods σε σχέση με τη βιταμίνη C, δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά στο εκπληκτικό Altai Ιπποφαές, το οποίο θεωρείται η πλουσιότερη φυσική πηγή βιταμίνης C και χρησιμοποιούνταν για αιώνες σε θεραπείες ομορφιάς. Ο Οργανικός Υδρολύτης του Ιπποφαές προάγει τη βελτίωση της συνολικής κατάστασης της επιδερμίδας, ενισχύοντας την ελαστικότητα, τη λάμψη και την ενυδάτωση και χαρίζει άμεσα ορατά και εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσω των προϊόντων φροντίδας και περιποίησης που το περιέχουν.

 

OBLEPIKHA C-BERRICA  

Η δημοφιλής σειρά Oblepikha C-Berrica δεν έχει γίνει τυχαία το «απαραίτητο» πακέτο ομορφιάς και περιποίησης για γυναίκες σ’ όλον τον κόσμο που απολαμβάνουν τα εκπληκτικά αποτελέσματα από τον ολοκληρωμένο συνδυασμό προϊόντων της.

Όλα τα συστατικά των προϊόντων της σειράς C-BERRICA, με πρωταγωνιστή τη βιταμίνη C, συνδυάζονται μοναδικά για να προσφέρουν στην επιδερμίδα μας ένα μοναδικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μειώνοντας τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, χαρίζοντας έναν ομοιόμορφο τόνο, χωρίς σημάδια και δυσχρωμίες και κάνοντας το δέρμα σχεδόν αυτόματα, να είναι φρέσκο, λαμπερό, λείο και πιο ελαστικό.

 

Διαβάστε παρακάτω την πρόταση της C-Berrica για την καθημερινή και εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησης του προσώπου μας:

 

Καθημερινή ρουτίνα με C-Berrica

 

Αποτοξίνωση, αναζωογόνηση, φυσική λάμψη, καταπολέμηση των σημαδιών άγχους και κούρασης, boost ενέργειας και υγείας!

Αυτά και άλλα πολλά θα μπορείτε να αναγνωρίζετε πάνω στη δική σας επιδερμίδα, μετά από λίγες μόνο εφαρμογές της καθημερινής ρουτίνας C- Berrica με βιταμίνη C!

Τα βήματα είναι γνωστά: Καθαρισμός, κρέμα ματιών, ορός, κρέμα προσώπου. Επιλέξτε παρακάτω τα ιδανικά προϊόντα για το καθένα:

 

   

 

               

 

 

Απαραίτητη εβδομαδιαία φροντίδα με C-Berrica

 

Το σώμα μας, είναι ο ναός μας. Καθημερινά ζητά τη φροντίδα μας, ενώ σε εβδομαδιαία βάση οι ανάγκες του ανάγονται σε νέα, πιο απαιτητικά επίπεδα.

Το peeling προσώπου C-Berrica, με συστατικά πλούσια σε βιταμίνη C, αποτελεί μέρος της εβδομαδιαίας ρουτίνας που δεν πρέπει να παραλείψουμε, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και μας ενυδατώνει.

Δοκιμάστε επίσης την πούδρα καθαρισμού της ίδιας σειράς, που καθαρίζει το δέρμα, βοηθάει στην αφαίρεση των υπολειμμάτων του make up και καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, ή τα ειδικά σχεδιασμένα καθαριστικά Pads που αναζωογονούν και τονώνουν την επιδερμίδα βελτιώνοντας την υφή της.

Αντίστοιχα, η μάσκα προσώπου με βιταμίνη C προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης, προσφέροντας ενίσχυση κολλαγόνου και ανάπλαση ιστών.

*Να σημειωθεί ότι δεν συνιστάται η ταυτόχρονη χρήση των pads με το peeling και την πούδρα καθαρισμού προσώπου.

 

               

 

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να δώσουμε στο σώμα μας τη φροντίδα που του αξίζει! Ας αφουγκραστούμε τις πιο βασικές του ανάγκες, ενισχύοντάς το με βιταμίνη C.

Ας ζήσουμε μια υγιή ζωή γεμάτη ενέργεια, αυτοπεποίθηση και ευεξία!

 

Δείτε όλα τα προϊόντα της σειράς εδώ

Mείνετε σε επαφή

Ασφάλεια συναλλαγών

© Copyright 2024 - SIMPLE IDEAS IKE - Go Organic. All rights reserved
Designed and developed by NetApps Ltd