Τηλεφωνική επικοινωνία: 2310559764

7 Βραβεία στα Best in Pharmacy Awards 2021

Τελευταία νέα ›

 

 

Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου διενεργήθηκαν τα Best in Pharmacy Awards 2021, ένας σημαντικός θεσμός που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Φαρμακευτικό Κόσμο και την Boussias Communications και συγκεντρώνει τους κορυφαίους επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Φαρμακείου.

 

Ήταν μεγάλη μας τιμή και χαρά που συμμετείχαμε και ολοκληρώσαμε την παρουσία μας με τον εντυπωσιακό αριθμό των 7 βραβείων.

 

Συγκεκριμένα κερδίσαμε το βραβείο της «Εταιρίας της Χρονιάς» στον κλάδο του φαρμακείου, το Gold βραβείο για την «Καλύτερη διαφήμιση/ προωθητική́ ενέργεια στο φαρμακείο» και τον «Καλύτερο σχεδιασμό συσκευασίας της σειράς Oblepikha C-Berrica», τα Platinum & Gold βραβεία για το «Καινοτόμο προϊόν της χρονιάς Oblepilha C-Berrica Face Powder» και τα Silver βραβεία για την «Κορυφαία Πράσινη Επιχείρηση» και την «Κορυφαία Υπεύθυνη Επιχείρηση».

 

Φυσικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας και το κοινό που στηρίζουν το όραμά μας και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να παρέχουμε προϊόντα βέλτιστης ποιότητας και επαναστατικής σύνθεσης που θα κάνουν σταθερά τη διαφορά στον κλάδο μας.

 

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΜΑΣ

 

   

 

  

 

Mείνετε σε επαφή

Ασφάλεια συναλλαγών

© Copyright 2024 - SIMPLE IDEAS IKE - Go Organic. All rights reserved
Designed and developed by NetApps Ltd