Τηλεφωνική επικοινωνία: 2310559764

Το καλοκαίρι έρχεται, η κυτταρίτιδα φεύγει!

Τελευταία νέα ›

 

Summer body on: Πώς να προετοιμάσεις το σώμα σου για το καλοκαίρι

 

 

Κι εκεί που μέχρι πριν λίγες μέρες πιστεύαμε ότι ο φετινός χειμώνας δεν θα τελειώσει ποτέ και είχες επαναπαυτεί στα κολάν, τα πουλόβερ και τα μπουφάν σου, το καλοκαίρι έκανε την κίνηση ματ και με μία εντυπωσιακή αλλαγή θερμοκρασίας έστειλε το δικό του μήνυμα ότι πλησιάζει με….γοργούς ρυθμούς!

Τέλειο νέο, ωστόσο, έρχεται μαζί μ’ ένα challenge! Να φροντίσεις το σώμα σου με όλους τους κατάλληλους τρόπους ώστε να είσαι πανέτοιμη να υποδεχτείς το καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση και την πιο σούπερ διάθεση!

Challenge accepted?

Πολύτιμοι βοηθοί σου σ’ αυτήν την «αποστολή» είναι για ακόμα μία φορά τα αποτελεσματικά προϊόντα σώματος της Natura Siberica, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες σου ανεξαιρέτως! Από scrub και peeling με τέλεια αρώματα, μέχρι εξειδικευμένες σειρές για κυτταρίτιδα, χαλάρωση και τοπικό πάχος!

 

Το καλοκαίρι έρχεται, η κυτταρίτιδα φεύγει!

Είναι όλα τους υπέροχα! Και υπόσχονται την πιο άμεση και σούπερ αποτελεσματική λύση που πάντα έψαχνες για την κυτταρίτιδα. Ανακάλυψε τα σπάνια συστατικά και τις ιδιότητες των προϊοντικών σειρών σώματος της Natura Siberica και διάλεξε αυτή που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες:

 

Sauna & Spa: Σπάνια σιβηρικά βότανα για το σώμα σου μόνο!

Η φανταστική σειρά Sauna & Spa της Natura Siberica εξαφανίζει την κυτταρίτιδα, συσφίγγοντας και σμιλεύοντας ταυτόχρονα το σώμα. Δοκίμασε τα best- seller προϊόντα της: 

 

Kam- Chat- Ka: Δεν χρειάζεται να το πεις. Απλά εμπιστεύσου το!

 

Νεανική, φρέσκια και σφριγηλή επιδερμίδα με τη δύναμη της φύσης….επί 10!

10 είναι τα πανίσχυρα παγωμένα μούρα του 10 Icy Berries Scrub, τα οποία επιστρατεύουν τα πανίσχυρα αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία τους για να ανανεώσουτην επιδερμίδα, αφήνοντας μια αίσθηση ενέργειας και νεότητας, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στη διαμόρφωση μιας κομψής σιλουέτας!

10’ με τόνο το scrub μας, 10’ με τόνο και εσύ φέτος το καλοκαίρι!

 

Είσαι έτοιμη να κάνεις θραύση; 👙☀️

 

 

 

 

 

 

Mείνετε σε επαφή

Ασφάλεια συναλλαγών

© Copyright 2024 - SIMPLE IDEAS IKE - Go Organic. All rights reserved
Designed and developed by NetApps Ltd